Kantoorabonnement

Het is niet altijd eenvoudig een parkeerplaats te vinden in de nabijheid van uw kantoor, vooral in de stadscentra: u verliest veel tijd en geld! Daarom biedt Q-Park een abonnement dat u de mogelijkheid geeft om 5 dagen per week in de buurt van uw kantoor te parkeren. Van maandag t/m vrijdag, tijdens de kantooruren (van 7u tot 19u).

 

Nog meer voordelen:

  • Het kantoorabonnement maakt het u gemakkelijk: verlies geen tijd meer met elke dag opnieuw naar een parkeerplaats te zoeken als u naar uw werk gaat.
  • Vermijd onaangename verrassingen als u naar huis gaat: gedaan met de boetes!
  • Parkeer elke dag in dezelfde nette en veilige parking nabij uw kantoor.
  • U kunt uiteraard zo vaak als u wilt in- en uitrijden tijdens de kantooruren: ideaal als u bijvoorbeeld een zakelijke afspraak hebt buitenshuis!
My Q-Park App Uw abonnement staat direct in de Q-Park App. Hier kunt u precies zien wanneer en in welke parkings u kunt parkeren. En als u nummerplaatparkeren inschakelt, kunt u ook bij alle andere Q-Park parkings volledig contactloos parkeren en betalen.
Zekerheid Met dit abonnement hebt u de zekerheid dat u uw voertuig altijd kan parkeren in een nette en veilige parking.
My Q-Park account Als abonnementhouder krijgt u automatisch een My Q-Park account. Hier staan al uw gegevens en facturen. Zo hebt u altijd een duidelijk overzicht.
Andere vragen?
Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen voor nog meer antwoorden of neem contact op met onze klantendienst.
arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact - Mister Cash
Diners Club Card
iDeal