Kantoorabonnement

Het is niet altijd eenvoudig een parkeerplaats te vinden in de nabijheid van uw kantoor, vooral in de stadscentra: u verliest veel tijd en geld! Daarom biedt Q-Park een abonnement dat u de mogelijkheid geeft om 5 dagen per week in de buurt van uw kantoor te parkeren. Van maandag t/m vrijdag, tijdens de kantooruren (van 7u tot 19u).

 

Nog meer voordelen:

  • Het kantoorabonnement maakt het u gemakkelijk: verlies geen tijd meer met elke dag opnieuw naar een parkeerplaats te zoeken als u naar uw werk gaat.
  • Vermijd onaangename verrassingen als u naar huis gaat: gedaan met de boetes!
  • Parkeer elke dag in dezelfde nette en veilige parking nabij uw kantoor.
  • U kunt uiteraard zo vaak als u wilt in- en uitrijden tijdens de kantooruren: ideaal als u bijvoorbeeld een zakelijke afspraak hebt buitenshuis!
My Q-Park App Uw abonnement staat direct in de Q-Park App. Hier kunt u precies zien wanneer en in welke parkings u kunt parkeren. En als u nummerplaatparkeren inschakelt, kunt u ook bij alle andere Q-Park parkings volledig contactloos parkeren en betalen.
Zekerheid Met dit abonnement hebt u de zekerheid dat u uw voertuig altijd kan parkeren in een nette en veilige parking.
My Q-Park account Als abonnementhouder krijgt u automatisch een My Q-Park account. Hier staan al uw gegevens en facturen. Zo hebt u altijd een duidelijk overzicht.
Andere vragen?
Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen voor nog meer antwoorden of neem contact op met onze klantenservice.
arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact
Diners Club Card
iDeal
PayPal