6x24-abonnement Parkeert u regelmatig in de stad: bijvoorbeeld tijdens de week om naar een afspraak te gaan, maar ook ‘s avonds en op zaterdag in uw vrije tijd?

Dan is het Q-Park 6x24-abonnement geknipt voor u! U hebt altijd een parkeerplaats in uw vaste Q-Park parkeergarage voor een vast bedrag per maand. Met het 6x24-abonnement kunt u 6 dagen per week (van maandag t/m zaterdag) parkeren en onbeperkt in-en uitrijden!

 

Nog meer voordelen:

  • Het Q-Park 6X24 abonnement is ideaal indien u regelmatig naar de stad gaat voor een afspraak of in uw vrije tijd: in beide gevallen wilt u uw voertuig kunnen parkeren. Met het 6x24-abonnement hebt u de zekerheid dat uw wagen steeds in een nette en veilige parkeergarage kan staan.
My Q-Park App Uw abonnement staat direct in de Q-Park App. Hier kunt u precies zien wanneer en in welke parkings u kunt parkeren. En als u nummerplaatparkeren inschakelt, kunt u ook bij alle andere Q-Park parkings volledig contactloos parkeren en betalen.
Geen stress Indien u na het werk nog op restaurant wenst te gaan, hoeft u niet eerst naar de parking terug te keren om bijkomende uren te betalen.
Eenvoudig contactloos in- en uitrijden U hoeft niet meer langs de betaalautomaat, want uw abonnement biedt automatisch contactloos toegang tot de parkeergarage.
My Q-Park account Als abonnementhouder krijgt u automatisch een My Q-Park account. Hier staan al uw gegevens en facturen. Zo hebt u altijd een duidelijk overzicht.
Andere vragen?
Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen voor nog meer antwoorden of neem contact op met onze klantenservice.
arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact
Diners Club Card
iDeal
PayPal