6x24-abonnement Parkeert u regelmatig in de stad: bijvoorbeeld tijdens de week om naar een afspraak te gaan, maar ook ‘s avonds en op zaterdag in uw vrije tijd?

Dan is het Q-Park 6x24-abonnement geknipt voor u! U hebt altijd een parkeerplaats in uw vaste Q-Park parkeergarage voor een vast bedrag per maand. Met het 6x24-abonnement kunt u 6 dagen per week (van maandag t/m zaterdag) parkeren en onbeperkt in-en uitrijden!

 

Nog meer voordelen:

  • Het Q-Park 6X24 abonnement is ideaal indien u regelmatig naar de stad gaat voor een afspraak of in uw vrije tijd: in beide gevallen wilt u uw voertuig kunnen parkeren. Met het 6x24-abonnement hebt u de zekerheid dat uw wagen steeds in een nette en veilige parkeergarage kan staan.
My Q-Park App Uw abonnement staat direct in de Q-Park App. Hier kunt u precies zien wanneer en in welke parkings u kunt parkeren. En als u nummerplaatparkeren inschakelt, kunt u ook bij alle andere Q-Park parkings volledig contactloos parkeren en betalen.
Geen stress Indien u na het werk nog op restaurant wenst te gaan, hoeft u niet eerst naar de parking terug te keren om bijkomende uren te betalen.
Eenvoudig contactloos in- en uitrijden U hoeft niet meer langs de betaalautomaat, want uw abonnement biedt automatisch contactloos toegang tot de parkeergarage.
My Q-Park account Als abonnementhouder krijgt u automatisch een My Q-Park account. Hier staan al uw gegevens en facturen. Zo hebt u altijd een duidelijk overzicht.
Andere vragen?
Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen voor nog meer antwoorden of neem contact op met onze klantendienst.
arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact - Mister Cash
Diners Club Card
iDeal