Flex-abonnement

Wilt u thuiswerken combineren met werken op kantoor? Of bent u op werkdagen regelmatig op pad in de stad? Dan biedt het Q-Park Flex-abonnement de oplossing!

Met een Flex-abonnement kunt u voor een vast bedrag per maand op maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 19.00 uur maximaal 80 of 120 uur parkeren in uw favoriete Q-Park parking.

Er zijn twee Flex opties: Flex 2 dagen en Flex 3 dagen, equivalent aan respectievelijk 80 uur en 120 uur per maand. De uren die u niet gebruikt, komen te vervallen.

My Q-Park App Uw abonnement staat direct in de Q-Park App. Hier kunt u precies zien wanneer en in welke parkings u kunt parkeren. En als u nummerplaatparkeren inschakelt, kunt u ook bij alle andere Q-Park parkings volledig contactloos parkeren en betalen.
Eenvoudig contactloos in- en uitrijden U hoeft niet meer langs de betaalautomaat, want uw abonnement biedt automatisch contactloos toegang tot de parkeergarage.
My Q-Park account Als abonnementhouder krijgt u automatisch een My Q-Park account. Hier staan al uw gegevens en facturen. Zo hebt u altijd een duidelijk overzicht.
Andere vragen?
Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen voor nog meer antwoorden of neem contact op met onze klantenservice.
arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact
Diners Club Card
iDeal
PayPal