Flex-abonnement

Wilt u thuiswerken combineren met werken op kantoor? Of bent u op werkdagen regelmatig op pad in de stad? Dan biedt het Q-Park Flex-abonnement de oplossing!

Met een Flex-abonnement kunt u voor een vast bedrag per maand op maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 19.00 uur maximaal 80 of 120 uur parkeren in uw favoriete Q-Park parking.

Er zijn twee Flex opties: Flex 2 dagen en Flex 3 dagen, equivalent aan respectievelijk 80 uur en 120 uur per maand. De uren die u niet gebruikt, komen te vervallen.

My Q-Park app Uw abonnement staat direct in de Q-Park app. Hier kunt u precies zien wanneer en in welke parkings u kunt parkeren. En als u nummerplaatparkeren inschakelt, kunt u ook bij alle andere Q-Park parkings volledig contactloos parkeren en betalen.
Eenvoudig contactloos in- en uitrijden U hoeft niet meer langs de betaalautomaat, want uw abonnement biedt automatisch contactloos toegang tot de parkeergarage.
My Q-Park account Als abonnementhouder krijgt u automatisch een My Q-Park account. Hier staan al uw gegevens en facturen. Zo hebt u altijd een duidelijk overzicht.
Andere vragen?
Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen voor nog meer antwoorden of neem contact op met onze klantenservice.
arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact