Parkeren in Brussel

Brussel is een bijzondere stad met een interessante mix van zakelijke bestemmingen, hotels, unieke musea en bijzondere gebouwen. Bovendien is het de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg of een snelle zakenreis.

Brussel Zuidstation: de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg of een snelle zakenreis naar Nederland, Frankrijk, Duitsland of het Verenigd Koninkrijk.

Brussel is een bijzondere stad met een interessante mix van zakelijke bestemmingen, hotels, unieke musea en bijzondere gebouwen. Maar bovenal is het een locatie met uitstekende verbindingen naar de rest van Europa: met trein, bus of metro vanaf Brussel Zuidstation staat u binnen 10 minuten in hartje Brussel op de Grote Markt en binnen 25 minuten op Brussels Airport - Zaventem. En neemt u ‘s morgens de Thalys, TGV of Eurostar, dan bent u nog vóór de lunch in Parijs, Londen, Amsterdam of Keulen! Kortom, Brussel Zuid is de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg of een snelle, maar vooral comfortabele zakenreis naar Nederland, Frankrijk, Duitsland of het Verenigd Koninkrijk. Onderweg hebt u tijd om nog wat werk te verrichten, te vergaderen of simpelweg even uit te rusten en de wereld aan u voorbij te laten glijden.

Bekijk alle parkeergarages in Brussel

 

Speciaal tarief voor Brussel Zuidstation

Parkeer u regelmatig in Q-Park Brussel Zuidstation of werkt u in de directe omgeving? Met een abonnement of SmartCard kunt u moeiteloos in- en uitrijden zonder langs de kassa te hoeven.

En speciaal voor wie een weekendje weg gaat, kent deze garage een voordelig vast weekendtarief van EUR 48 (vrijdag, zaterdag, zondag). Hiermee komt de prijs per dag uit op slechts 16 euro. 

Reserveer nuProducten

Parking vinden op de kaart

arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
American Express
Bancontact