Nacht en weekend

Woont u in het stadscentrum? Dan hebt u zeker al eens moeten zoeken naar een parkeerplaats in de buurt van uw woning. Met een nacht- en weekendabonnement hebt u van maandag t/m vrijdag tussen 17u en 10u altijd een parkeerplaats in een Q-Park parkeergarage naar keus. Plus de hele zaterdag en zondag. Handig als u buiten kantoortijden parkeert! 

 

Nog meer voordelen:

  • Het Q-Park nacht- en weekendabonnement is ideaal als u in het stadscentrum woont. Met dit abonnement hebt u de zekerheid dat uw wagen steeds in een nette en veilige parkeergarage kan staan en hoeft u nooit meer op zoek naar een parkeerplaats in uw buurt.
My Q-Park App Uw abonnement staat direct in de Q-Park App. Hier kunt u precies zien wanneer en in welke parkings u kunt parkeren. En als u nummerplaatparkeren inschakelt, kunt u ook bij alle andere Q-Park parkings volledig contactloos parkeren en betalen.
Eenvoudig contactloos in- en uitrijden U hoeft niet meer langs de betaalautomaat, want uw abonnement biedt automatisch contactloos toegang tot de parkeergarage.
My Q-Park account Als abonnementhouder krijgt u automatisch een My Q-Park account. Hier staan al uw gegevens en facturen. Zo hebt u altijd een duidelijk overzicht.
Andere vragen?
Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen voor nog meer antwoorden of neem contact op met onze klantendienst.
arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact - Mister Cash
Diners Club Card
iDeal