Nacht en weekend

Woont u in het stadscentrum? Dan hebt u zeker al eens moeten zoeken naar een parkeerplaats in de buurt van uw woning. Met een nacht- en weekendabonnement hebt u van maandag t/m vrijdag tussen 17u en 10u altijd een parkeerplaats in een Q-Park parkeergarage naar keus. Plus de hele zaterdag en zondag. Handig als u buiten kantoortijden parkeert! 

 

Nog meer voordelen:

  • Het Q-Park nacht- en weekendabonnement is ideaal als u in het stadscentrum woont. Met dit abonnement hebt u de zekerheid dat uw wagen steeds in een nette en veilige parkeergarage kan staan en hoeft u nooit meer op zoek naar een parkeerplaats in uw buurt.
My Q-Park App Uw abonnement staat direct in de Q-Park App. Hier kunt u precies zien wanneer en in welke parkings u kunt parkeren. En als u nummerplaatparkeren inschakelt, kunt u ook bij alle andere Q-Park parkings volledig contactloos parkeren en betalen.
Eenvoudig contactloos in- en uitrijden U hoeft niet meer langs de betaalautomaat, want uw abonnement biedt automatisch contactloos toegang tot de parkeergarage.
My Q-Park account Als abonnementhouder krijgt u automatisch een My Q-Park account. Hier staan al uw gegevens en facturen. Zo hebt u altijd een duidelijk overzicht.
Andere vragen?
Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen voor nog meer antwoorden of neem contact op met onze klantenservice.
arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact
Diners Club Card
iDeal
PayPal