Nieuws

COVID-19-stappenplan naar het nieuwe normaal

Sinds de COVID-19-uitbraak is niets meer hetzelfde. Ook bij Q-Park proberen we ons voor te bereiden op het nieuwe normaal in en rondom onze parkings: met extra reiniging en volledig contactloze toegang zorgen we dat iedereen in onze parkings veilig is.

COVID-19-stappenplan naar het nieuwe normaal

Alle Q-Park parkings in België zijn open

Tijdens de lockdown zijn alle Q-Park parkings gewoon geopend: voor iedereen die moet parkeren voor zijn werk, voor mensen met essentiële beroepen en natuurlijk voor bewoners.

Terwijl het openbare leven in België langzaam weer op gang komt, blijven wij dezelfde kwaliteit bieden die automobilisten gewend zijn van Q-Park: propere en veilige parkings. 

Uitgebreid schoonmaakplan

We hebben een nieuw schoonmaakplan geïntroduceerd in al onze parkings. Zoals vastgelegd in onze eigen COVID-19-richtlijnen, maken we vaker schoon en reinigen we alles waar u mee in contact komt, inclusief deurklinken, toetsenpanelen en liftknoppen, meerdere keren per dag. Bovendien hebben we naast elke betaalautomaat een automaat met ontsmettingsmiddel geplaatst. Zo kunnen onze klanten hun handen desinfecteren voor- of nadat ze gebruikmaken van een betaalautomaat. 

We houden afstand. We hebben stickers en posters in onze parkings geplaatst om alle bezoekers en medewerkers erop te wijzen dat ze genoeg afstand moeten houden. Onze parkinghosts staan altijd voor u klaar, maar ze blijven natuurlijk wel op veilige afstand. 

Volledig contactloos parkeren

Alle Q-Park Parkings ondersteunen contactloos parkeren. Bezoekers kunnen met hun nummerplaat betalen door hun bankpas aan te bieden bij de in- en uitrit of door zich aan te melden in de Q-Park app. Auto-eigenaren kunnen hun nummerplaat en betaalkaart registreren in de app. Op die manier kunnen zij elke parking in België in- en uitrijden zonder zelfs maar hun raampje te hoeven openen. De Q-Park app is beschikbaar in de Belgische appstores:

  

 

Uiteraard blijft het mogelijk om een ticket te nemen, al zijn sommige parkings volledig digitaal geworden. Daar is betalen alleen mogelijk met een betaalkaart of de app. Dat is veiliger voor onze klanten omdat ze dan geen contant geld of betaalautomaat hoeven te gebruiken. En het is ook nog eens veiliger voor onze hosts.

 

Extra flexibele abonnementen

De weg naar het nieuwe normaal vraagt aanpassingen van ons allemaal. Daarom is flexibiliteit tijdens deze transitieperiode belangrijker dan ooit. Om het onze klanten gemakkelijker te maken, bieden wij tijdelijk een nieuwe optie aan voor onze abonnementen. Voorlopig is de minimale duur van een abonnement niet drie maanden, maar één maand. Zo bent u altijd verzekerd van een flexibel abonnement dat bij u past.

En uiteraard zijn alle Q-Park abonnementen volledig contactloos.

Bekijk voor meer informatie onze abonnementen.

 

Hebt u vragen?

Neem contact met ons op via info@q-park.be als u vragen hebt over de maatregelen die we treffen voor de veiligheid van onze parkings tijdens deze transitieperiode naar het nieuwe normaal, of als u meer wilt weten over uw abonnement.

 

 

Nieuws en updates

 • Antwerp Marathon - zondag 22 oktober
  | Een échte stadsmarathon, langs bekende landmarks met elke kilometer sfeer en animatie.
  Meer lezen
 • Autoluwe zondag 17 september - Antwerpen Shift
  | Kom je op zondag 17 september 2023 ook naar de stad? Antwerpen shift is een feest dat in het teken staat van een betere en duurzame mobiliteit. 
  Meer lezen
 • Autoloze zondag in Hasselt - 10 september
  | Op zondag 10 september wordt de kleine ring en de binnenstad in Hasselt omgetoverd tot een autovrij paradijs.
  Meer lezen
arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact
Diners Club Card
iDeal
PayPal