Parkings Q-Park in Hasselt en Mechelen nu volledig cashless

Contactloos parkeren is nu belangrijker dan ooit. Daarom zijn alle Q-Park parkings te Hasselt en Q-Park Bruul te Mechelen vanaf 1 januari 2021 volledig cashless. Betalen met contant geld is niet meer mogelijk.

Parkeren zonder contant geld

Met de huidige COVID-19-pandemie is contactloos parkeren belangrijker dan ooit. Daarom zijn alle Q-Park parkings te Hasselt en Q-Park Bruul te Mechelen vanaf 1 januari 2021 volledig cashless. Uw nummerplaat wordt herkend bij de slagboom en betalen kan via de Q-Park app of met uw bankkaart aan de automaat. Betalen met contant geld is niet meer mogelijk.

 

Q-Park app

Met de Q-Park app kunt u moeiteloos in- en uitrijden, zonder betaalkaart, parkeerticket of contant geld. De slagboom gaat automatisch open wanneer u de parking binnenrijdt en uw parkeertijd wordt automatisch afgerekend via de app. 

Maakt u nog geen gebruik van de Q-Park app? Dan kunt u uiteraard gewoon een ticket nemen bij de ingang en met uw bankkaart betalen aan de automaat.

 

Q-Park en het coronavirus

Q-Park doet er alles aan om onze parkings zo hygiënisch en toegankelijk mogelijk te maken, zodat u met een gerust hart uw auto kunt parkeren. Wilt u meer weten over de maatregelen die wij treffen in onze parkeergarages? Lees dan ons stappenplan.

 

Nieuws en updates

 • Parking Keyserlei tijdelijk gesloten
  | Op maandag 8 november zal de parking Keyserlei tijdelijk gesloten zijn in verband met werkzaamheden.
  LEES VERDER
 • Parkings Q-Park in Genk en Tongeren volledig cashless
  | Contactloos parkeren is nu belangrijker dan ooit. Daarom zijn alle Q-Park parkings te Genk en Tongeren vanaf 1 juli 2021 volledig cashless. Betalen met contant geld is niet meer mogelijk.
  Meer lezen
 • Skipr & Q-Park maken duurzame mobiliteit toegankelijker
  | De Belgische MaaS-app Skipr en Q-Park bundelen hun krachten om werkgevers en werknemers op een meer duurzame manier te laten verplaatsen.
  Meer lezen
arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact