Parkings Q-Park in Hasselt en Mechelen nu volledig cashless

Contactloos parkeren is nu belangrijker dan ooit. Daarom zijn alle Q-Park parkings te Hasselt en Q-Park Bruul te Mechelen vanaf 1 januari 2021 volledig cashless. Betalen met contant geld is niet meer mogelijk.

Parkeren zonder contant geld

Met de huidige COVID-19-pandemie is contactloos parkeren belangrijker dan ooit. Daarom zijn alle Q-Park parkings te Hasselt en Q-Park Bruul te Mechelen vanaf 1 januari 2021 volledig cashless. Uw nummerplaat wordt herkend bij de slagboom en betalen kan via de Q-Park app of met uw bankkaart aan de automaat. Betalen met contant geld is niet meer mogelijk.

 

Q-Park app

Met de Q-Park app kunt u moeiteloos in- en uitrijden, zonder betaalkaart, parkeerticket of contant geld. De slagboom gaat automatisch open wanneer u de parking binnenrijdt en uw parkeertijd wordt automatisch afgerekend via de app. 

Maakt u nog geen gebruik van de Q-Park app? Dan kunt u uiteraard gewoon een ticket nemen bij de ingang en met uw bankkaart betalen aan de automaat.

 

Q-Park en het coronavirus

Q-Park doet er alles aan om onze parkings zo hygiënisch en toegankelijk mogelijk te maken, zodat u met een gerust hart uw auto kunt parkeren. Wilt u meer weten over de maatregelen die wij treffen in onze parkeergarages? Lees dan ons stappenplan.

 

Nieuws en updates

 • Parkeren voor grote sportevenementen deze zomer
  | Hebt u kaartjes voor sportevenementen in Parijs deze zomer? Hebt u uw reis al volledig uitgestippeld, maar weet u nog niet waar u kunt parkeren?
  Meer lezen
 • Opening fietsenstalling Q-Park Kooldok
  | De nieuwe, publieke fietsenstalling in Q-Park Kooldok onder het Zuidpark is donderdag 18 april geopend. Je kan je stalen ros er 24 uur gratis stallen op een van de 178 parkeerplekken.
  Meer lezen
 • Q-Park introduceert innovatieve 'Enkel Nummerplaat'-parkeerervaring in Antwerpen
  | Op basis van innovatieve technologie kunnen automobilisten moeiteloos in- en uitrijden op basis van nummerplaatherkenning en vindt de betaaltransactie volledig geautomatiseerd plaats, wat zorgt voor een zorgeloze en gemakkelijke parkeerervaring.
  Meer lezen
arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact - Mister Cash
Diners Club Card
iDeal