Parkings Q-Park in Hasselt en Mechelen nu volledig cashless

Contactloos parkeren is nu belangrijker dan ooit. Daarom zijn alle Q-Park parkings te Hasselt en Q-Park Bruul te Mechelen vanaf 1 januari 2021 volledig cashless. Betalen met contant geld is niet meer mogelijk.

Parkeren zonder contant geld

Met de huidige COVID-19-pandemie is contactloos parkeren belangrijker dan ooit. Daarom zijn alle Q-Park parkings te Hasselt en Q-Park Bruul te Mechelen vanaf 1 januari 2021 volledig cashless. Uw nummerplaat wordt herkend bij de slagboom en betalen kan via de Q-Park app of met uw bankkaart aan de automaat. Betalen met contant geld is niet meer mogelijk.

 

Q-Park app

Met de Q-Park app kunt u moeiteloos in- en uitrijden, zonder betaalkaart, parkeerticket of contant geld. De slagboom gaat automatisch open wanneer u de parking binnenrijdt en uw parkeertijd wordt automatisch afgerekend via de app. 

Maakt u nog geen gebruik van de Q-Park app? Dan kunt u uiteraard gewoon een ticket nemen bij de ingang en met uw bankkaart betalen aan de automaat.

 

Q-Park en het coronavirus

Q-Park doet er alles aan om onze parkings zo hygiënisch en toegankelijk mogelijk te maken, zodat u met een gerust hart uw auto kunt parkeren. Wilt u meer weten over de maatregelen die wij treffen in onze parkeergarages? Lees dan ons stappenplan.

 

Nieuws en updates

 • Twee gerenoveerde parkeerfaciliteiten genomineerd voor EPA-awards
  | Renovatie is vaak een betere oplossing dan nieuwbouw. Bij Q-Park zijn we niet bang om ook grote, structurele veranderingen door te voeren, zodat de gerenoveerde faciliteit volledig aan onze strenge eisen voldoet.
  Lees meer
 • Vier Q-Park projecten genomineerd voor EPA-award
  | Q-Park kondigt met trots aan dat vier van haar projecten genomineerd zijn voor een European Parking Association-award (EPA). Na een bezoek aan de genomineerde projecten zal de organisatie de prijs in september uitreiken tijdens een ceremonie in Brussel.
  Meer lezen
 • Parking Keyserlei tijdelijk gesloten
  | Op maandag 8 november zal de parking Keyserlei tijdelijk gesloten zijn in verband met werkzaamheden.
  LEES VERDER
arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact