Parkings Q-Park in Hasselt en Mechelen nu volledig cashless

Contactloos parkeren is nu belangrijker dan ooit. Daarom zijn alle Q-Park parkings te Hasselt en Q-Park Bruul te Mechelen vanaf 1 januari 2021 volledig cashless. Betalen met contant geld is niet meer mogelijk.

Parkeren zonder contant geld

Met de huidige COVID-19-pandemie is contactloos parkeren belangrijker dan ooit. Daarom zijn alle Q-Park parkings te Hasselt en Q-Park Bruul te Mechelen vanaf 1 januari 2021 volledig cashless. Uw nummerplaat wordt herkend bij de slagboom en betalen kan via de Q-Park app of met uw bankkaart aan de automaat. Betalen met contant geld is niet meer mogelijk.

 

Q-Park app

Met de Q-Park app kunt u moeiteloos in- en uitrijden, zonder betaalkaart, parkeerticket of contant geld. De slagboom gaat automatisch open wanneer u de parking binnenrijdt en uw parkeertijd wordt automatisch afgerekend via de app. 

Maakt u nog geen gebruik van de Q-Park app? Dan kunt u uiteraard gewoon een ticket nemen bij de ingang en met uw bankkaart betalen aan de automaat.

 

Q-Park en het coronavirus

Q-Park doet er alles aan om onze parkings zo hygiënisch en toegankelijk mogelijk te maken, zodat u met een gerust hart uw auto kunt parkeren. Wilt u meer weten over de maatregelen die wij treffen in onze parkeergarages? Lees dan ons stappenplan.

 

Nieuws en updates

 • EPA-awards 2022
  | We kunnen met trots melden dat Q-Park tijdens het EPA-congres van 2022 een van de vijf categorieën heeft gewonnen. We feliciteren Q-Park België met de overwinning!
  Meer lezen
 • Marathon Antwerpen: parkings beperkt bereikbaar
  | Op zondag 11 september vindt de Port of Antwerp Bruges Antwerp Marathon plaats in de stad. Als gevolg van de veiligheidsmaatregelen rondom dit evenement zijn verschillende parkings niet of beperkt bereikbaar.
  Meer lezen
 • Q-Park's duurzame mobiliteitshubs lopen voorop
  | Vastlopend verkeer en de leefbaarheid in de stad staan overal hoog op de agenda. Om mensen en goederen efficiënt naar hun bestemming in het stadscentrum te krijgen, transformeert Q-Park haar parkeerfaciliteiten tot duurzame mobiliteitshubs met een breed scala aan aanvullende diensten.
  Meer lezen
arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact
Diners Club Card
iDeal
PayPal