Parkings Q-Park in Hasselt en Mechelen nu volledig cashless

Contactloos parkeren is nu belangrijker dan ooit. Daarom zijn alle Q-Park parkings te Hasselt en Q-Park Bruul te Mechelen vanaf 1 januari 2021 volledig cashless. Betalen met contant geld is niet meer mogelijk.

Parkeren zonder contant geld

Met de huidige COVID-19-pandemie is contactloos parkeren belangrijker dan ooit. Daarom zijn alle Q-Park parkings te Hasselt en Q-Park Bruul te Mechelen vanaf 1 januari 2021 volledig cashless. Uw nummerplaat wordt herkend bij de slagboom en betalen kan via de Q-Park app of met uw bankkaart aan de automaat. Betalen met contant geld is niet meer mogelijk.

 

Q-Park app

Met de Q-Park app kunt u moeiteloos in- en uitrijden, zonder betaalkaart, parkeerticket of contant geld. De slagboom gaat automatisch open wanneer u de parking binnenrijdt en uw parkeertijd wordt automatisch afgerekend via de app. 

Maakt u nog geen gebruik van de Q-Park app? Dan kunt u uiteraard gewoon een ticket nemen bij de ingang en met uw bankkaart betalen aan de automaat.

 

Q-Park en het coronavirus

Q-Park doet er alles aan om onze parkings zo hygiënisch en toegankelijk mogelijk te maken, zodat u met een gerust hart uw auto kunt parkeren. Wilt u meer weten over de maatregelen die wij treffen in onze parkeergarages? Lees dan ons stappenplan.

 

Nieuws en updates


 • | Zondag 8 oktober loopevenement 'Dwars door Hasselt'
  Meer lezen
 • Antwerp Marathon - zondag 22 oktober
  | Een échte stadsmarathon, langs bekende landmarks met elke kilometer sfeer en animatie.
  Meer lezen
 • Autoluwe zondag 17 september - Antwerpen Shift
  | Kom je op zondag 17 september 2023 ook naar de stad? Antwerpen shift is een feest dat in het teken staat van een betere en duurzame mobiliteit. 
  Meer lezen
arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact
Diners Club Card
iDeal
PayPal