Nieuws

Q-Park's duurzame mobiliteitshubs lopen voorop

Vastlopend verkeer en de leefbaarheid in de stad staan overal hoog op de agenda. Om mensen en goederen efficiënt naar hun bestemming in het stadscentrum te krijgen, transformeert Q-Park haar parkeerfaciliteiten tot duurzame mobiliteitshubs met een breed scala aan aanvullende diensten.

 

Vastlopend verkeer en de leefbaarheid in de stad staan overal hoog op de agenda. Steden stellen steeds vaker emissieluwe of emissievrije milieuzones in, waar traditionele voertuigen niet langer welkom zijn. Om mensen en goederen efficiënt naar hun bestemming in het stadscentrum te krijgen, transformeert Q-Park haar parkeerfaciliteiten tot duurzame mobiliteitshubs met een breed scala aan aanvullende diensten, naast parkeren.

 

In deze showcase nemen we u mee langs alle manieren waarop Q-Park bijdraagt aan duurzame mobiliteit. Klik hier (in het Engels) om het hele artikel te lezen.

 

Nieuws en updates

 • EPA-awards 2022
  | We kunnen met trots melden dat Q-Park tijdens het EPA-congres van 2022 een van de vijf categorieën heeft gewonnen. We feliciteren Q-Park België met de overwinning!
  Meer lezen
 • Marathon Antwerpen: parkings beperkt bereikbaar
  | Op zondag 11 september vindt de Port of Antwerp Bruges Antwerp Marathon plaats in de stad. Als gevolg van de veiligheidsmaatregelen rondom dit evenement zijn verschillende parkings niet of beperkt bereikbaar.
  Meer lezen
 • Antwerpen opent parking Kooldok
  | Vandaag openden stad Antwerpen en Q-Park parking Kooldok onder het noordelijk gedeelte van het toekomstige park op de Gedempte Zuiderdokken. 
  Meer lezen
arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact
Diners Club Card
iDeal
PayPal