Nieuws

Q-Park's duurzame mobiliteitshubs lopen voorop

Vastlopend verkeer en de leefbaarheid in de stad staan overal hoog op de agenda. Om mensen en goederen efficiënt naar hun bestemming in het stadscentrum te krijgen, transformeert Q-Park haar parkeerfaciliteiten tot duurzame mobiliteitshubs met een breed scala aan aanvullende diensten.

 

Vastlopend verkeer en de leefbaarheid in de stad staan overal hoog op de agenda. Steden stellen steeds vaker emissieluwe of emissievrije milieuzones in, waar traditionele voertuigen niet langer welkom zijn. Om mensen en goederen efficiënt naar hun bestemming in het stadscentrum te krijgen, transformeert Q-Park haar parkeerfaciliteiten tot duurzame mobiliteitshubs met een breed scala aan aanvullende diensten, naast parkeren.

 

In deze showcase nemen we u mee langs alle manieren waarop Q-Park bijdraagt aan duurzame mobiliteit. Klik hier (in het Engels) om het hele artikel te lezen.

 

Nieuws en updates

 • Q-Park introduceert innovatieve 'Enkel Nummerplaat'-parkeerervaring in Antwerpen
  | Op basis van innovatieve technologie kunnen automobilisten moeiteloos in- en uitrijden op basis van nummerplaatherkenning en vindt de betaaltransactie volledig geautomatiseerd plaats, wat zorgt voor een zorgeloze en gemakkelijke parkeerervaring.
  Meer lezen

 • | Zondag 8 oktober loopevenement 'Dwars door Hasselt'
  Meer lezen
 • Antwerp Marathon - zondag 22 oktober
  | Een échte stadsmarathon, langs bekende landmarks met elke kilometer sfeer en animatie.
  Meer lezen
arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact - Mister Cash
Diners Club Card
iDeal