Q-Park werkt samen met Bluecorner aan meer laadpalen

Q-Park en Bluecorner hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend om het komende anderhalf jaar 200 laadpalen te installeren.

Q-Park werkt samen met Bluecorner aan meer laadpalen

Q-Park en Bluecorner hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend om het komende anderhalf jaar 200 laadpalen te installeren

Woensdag 1 juni 2022 – Zaventem, België

 

Met deze gezamenlijke inzet willen Q-Park en Bluecorner het laadnetwerk in onze parkings vergroten en het elektrisch rijden vergemakkelijken. Zo blijft Q-Park werken aan haar reputatie als een van de meest vooruitstrevende en duurzame parkeerexploitanten in België. 

De toevoeging van onze bestaande en deze 200 nog te installeren oplaadpunten aan het uitgebreide openbaar laadnetwerk van Bluecorner maakt elektrisch reizen eenvoudig en zorgt samen met de Blue Corner Laadpas voor optimale Europese interobiliteit. 

Naast de openbare oplaadpunten voor elektrische voertuigen in haar parkings, heeft Q-Park ook Mobiliteitshubs met oplossingen voor snel-laden, openbaar vervoer connecties, deelmobiliteit, evenementen, op maat gemaakte parkeerdeals, fiets parkeren en stadslogistiek. Deze duurzame mobiliteitsoplossingen bevestigen de toewijding van Q-Park om voorop te lopen in de parkeersector. Zo werken samen met onze partners aan de leefbaarheid in Belgische steden.

 

Nieuws en updates

 • Antwerpen opent parking Kooldok
  | Vandaag openden stad Antwerpen en Q-Park parking Kooldok onder het noordelijk gedeelte van het toekomstige park op de Gedempte Zuiderdokken. 
  Meer lezen
 • Twee gerenoveerde parkeerfaciliteiten genomineerd voor EPA-awards
  | Renovatie is vaak een betere oplossing dan nieuwbouw. Bij Q-Park zijn we niet bang om ook grote, structurele veranderingen door te voeren, zodat de gerenoveerde faciliteit volledig aan onze strenge eisen voldoet.
  Lees meer
 • Vier Q-Park projecten genomineerd voor EPA-award
  | Q-Park kondigt met trots aan dat vier van haar projecten genomineerd zijn voor een European Parking Association-award (EPA). Na een bezoek aan de genomineerde projecten zal de organisatie de prijs in september uitreiken tijdens een ceremonie in Brussel.
  Meer lezen
arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact