Q-Park werkt samen met Bluecorner aan meer laadpalen

Q-Park en Bluecorner hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend om het komende anderhalf jaar 200 laadpalen te installeren.

Q-Park werkt samen met Bluecorner aan meer laadpalen

Q-Park en Bluecorner hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend om het komende anderhalf jaar 200 laadpalen te installeren

Woensdag 1 juni 2022 – Zaventem, België

 

Met deze gezamenlijke inzet willen Q-Park en Bluecorner het laadnetwerk in onze parkings vergroten en het elektrisch rijden vergemakkelijken. Zo blijft Q-Park werken aan haar reputatie als een van de meest vooruitstrevende en duurzame parkeerexploitanten in België. 

De toevoeging van onze bestaande en deze 200 nog te installeren oplaadpunten aan het uitgebreide openbaar laadnetwerk van Bluecorner maakt elektrisch reizen eenvoudig en zorgt samen met de Blue Corner Laadpas voor optimale Europese interobiliteit. 

Naast de openbare oplaadpunten voor elektrische voertuigen in haar parkings, heeft Q-Park ook Mobiliteitshubs met oplossingen voor snel-laden, openbaar vervoer connecties, deelmobiliteit, evenementen, op maat gemaakte parkeerdeals, fiets parkeren en stadslogistiek. Deze duurzame mobiliteitsoplossingen bevestigen de toewijding van Q-Park om voorop te lopen in de parkeersector. Zo werken samen met onze partners aan de leefbaarheid in Belgische steden.

 

Nieuws en updates

 • Parkeren voor grote sportevenementen deze zomer
  | Hebt u kaartjes voor sportevenementen in Parijs deze zomer? Hebt u uw reis al volledig uitgestippeld, maar weet u nog niet waar u kunt parkeren?
  Meer lezen
 • Opening fietsenstalling Q-Park Kooldok
  | De nieuwe, publieke fietsenstalling in Q-Park Kooldok onder het Zuidpark is donderdag 18 april geopend. Je kan je stalen ros er 24 uur gratis stallen op een van de 178 parkeerplekken.
  Meer lezen
 • Q-Park introduceert innovatieve 'Enkel Nummerplaat'-parkeerervaring in Antwerpen
  | Op basis van innovatieve technologie kunnen automobilisten moeiteloos in- en uitrijden op basis van nummerplaatherkenning en vindt de betaaltransactie volledig geautomatiseerd plaats, wat zorgt voor een zorgeloze en gemakkelijke parkeerervaring.
  Meer lezen
arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact - Mister Cash
Diners Club Card
iDeal