Q-Park werkt samen met Bluecorner aan meer laadpalen

Q-Park en Bluecorner hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend om het komende anderhalf jaar 200 laadpalen te installeren.

Q-Park werkt samen met Bluecorner aan meer laadpalen

Q-Park en Bluecorner hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend om het komende anderhalf jaar 200 laadpalen te installeren

Woensdag 1 juni 2022 – Zaventem, België

 

Met deze gezamenlijke inzet willen Q-Park en Bluecorner het laadnetwerk in onze parkings vergroten en het elektrisch rijden vergemakkelijken. Zo blijft Q-Park werken aan haar reputatie als een van de meest vooruitstrevende en duurzame parkeerexploitanten in België. 

De toevoeging van onze bestaande en deze 200 nog te installeren oplaadpunten aan het uitgebreide openbaar laadnetwerk van Bluecorner maakt elektrisch reizen eenvoudig en zorgt samen met de Blue Corner Laadpas voor optimale Europese interobiliteit. 

Naast de openbare oplaadpunten voor elektrische voertuigen in haar parkings, heeft Q-Park ook Mobiliteitshubs met oplossingen voor snel-laden, openbaar vervoer connecties, deelmobiliteit, evenementen, op maat gemaakte parkeerdeals, fiets parkeren en stadslogistiek. Deze duurzame mobiliteitsoplossingen bevestigen de toewijding van Q-Park om voorop te lopen in de parkeersector. Zo werken samen met onze partners aan de leefbaarheid in Belgische steden.

 

Nieuws en updates


 • | Zondag 8 oktober loopevenement 'Dwars door Hasselt'
  Meer lezen
 • Antwerp Marathon - zondag 22 oktober
  | Een échte stadsmarathon, langs bekende landmarks met elke kilometer sfeer en animatie.
  Meer lezen
 • Autoluwe zondag 17 september - Antwerpen Shift
  | Kom je op zondag 17 september 2023 ook naar de stad? Antwerpen shift is een feest dat in het teken staat van een betere en duurzame mobiliteit. 
  Meer lezen
arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact
Diners Club Card
iDeal
PayPal