Q-Park werkt samen met Bluecorner aan meer laadpalen

Q-Park en Bluecorner hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend om het komende anderhalf jaar 200 laadpalen te installeren.

Q-Park werkt samen met Bluecorner aan meer laadpalen

Q-Park en Bluecorner hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend om het komende anderhalf jaar 200 laadpalen te installeren

Woensdag 1 juni 2022 – Zaventem, België

 

Met deze gezamenlijke inzet willen Q-Park en Bluecorner het laadnetwerk in onze parkings vergroten en het elektrisch rijden vergemakkelijken. Zo blijft Q-Park werken aan haar reputatie als een van de meest vooruitstrevende en duurzame parkeerexploitanten in België. 

De toevoeging van onze bestaande en deze 200 nog te installeren oplaadpunten aan het uitgebreide openbaar laadnetwerk van Bluecorner maakt elektrisch reizen eenvoudig en zorgt samen met de Blue Corner Laadpas voor optimale Europese interobiliteit. 

Naast de openbare oplaadpunten voor elektrische voertuigen in haar parkings, heeft Q-Park ook Mobiliteitshubs met oplossingen voor snel-laden, openbaar vervoer connecties, deelmobiliteit, evenementen, op maat gemaakte parkeerdeals, fiets parkeren en stadslogistiek. Deze duurzame mobiliteitsoplossingen bevestigen de toewijding van Q-Park om voorop te lopen in de parkeersector. Zo werken samen met onze partners aan de leefbaarheid in Belgische steden.

 

Nieuws en updates

 • EPA-awards 2022
  | We kunnen met trots melden dat Q-Park tijdens het EPA-congres van 2022 een van de vijf categorieën heeft gewonnen. We feliciteren Q-Park België met de overwinning!
  Meer lezen
 • Marathon Antwerpen: parkings beperkt bereikbaar
  | Op zondag 11 september vindt de Port of Antwerp Bruges Antwerp Marathon plaats in de stad. Als gevolg van de veiligheidsmaatregelen rondom dit evenement zijn verschillende parkings niet of beperkt bereikbaar.
  Meer lezen
 • Q-Park's duurzame mobiliteitshubs lopen voorop
  | Vastlopend verkeer en de leefbaarheid in de stad staan overal hoog op de agenda. Om mensen en goederen efficiënt naar hun bestemming in het stadscentrum te krijgen, transformeert Q-Park haar parkeerfaciliteiten tot duurzame mobiliteitshubs met een breed scala aan aanvullende diensten.
  Meer lezen
arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact
Diners Club Card
iDeal
PayPal