Opening fietsenstalling Q-Park Kooldok

De nieuwe, publieke fietsenstalling in Q-Park Kooldok onder het Zuidpark is donderdag 18 april geopend. Je kan je stalen ros er 24 uur gratis stallen op een van de 178 parkeerplekken.

Nieuwe fietsparking in Q-Park Kooldok geopend.

De nieuwe, publieke fietsenstalling in Q-Park Kooldok onder het Zuidpark is donderdag 18 april geopend. Je kan je stalen ros er 24 uur gratis stallen op een van de 178 parkeerplekken.

De ingang van de beveiligde fietsenstalling in Q-Park Kooldok bevindt zich ter hoogte van de Wapenstraat. Naast de 178 plaatsen zijn er lockers voor batterijen van elektrische fietsen en is er een herstelpaal aanwezig voor kleine reparaties. Daarnaast kan je er ook je banden oppompen.

Verder staan er deelfietsen van Mobian in de stalling. Zo kunnen gebruikers van de ondergrondse parking op dezelfde plaats overstappen op een deelfiets. Via de Mobian-app kunnen ze hun parkeerplaats en deelfiets al op voorhand reserveren.

 

De fietsenstalling is de eerste 24 uur gratis. Nadien kost ze 1 euro per 24 uur. Wie in de buurt woont of werkt, kan een abonnement nemen. Dat kost 6,90 euro per maand, ongeveer evenveel als in de andere fietsstallingen in de buurt.

 

“We zien dat steeds meer fietsers op zoek gaan naar kwalitatieve fietsparkings, en aan die vraag komen we hiermee tegemoet”, zegt schepen van Mobiliteit Koen Kennis (N-VA). “Met de opening van fietsparking Kooldok, aanvullend op fietsparking Steendok, komt de ondergrondse parkeercapaciteit voor fietsers onder het Zuidpark op 310 plaatsen.”

Nieuws en updates

 • Q-Park introduceert innovatieve 'Enkel Nummerplaat'-parkeerervaring in Antwerpen
  | Op basis van innovatieve technologie kunnen automobilisten moeiteloos in- en uitrijden op basis van nummerplaatherkenning en vindt de betaaltransactie volledig geautomatiseerd plaats, wat zorgt voor een zorgeloze en gemakkelijke parkeerervaring.
  Meer lezen

 • | Zondag 8 oktober loopevenement 'Dwars door Hasselt'
  Meer lezen
 • Antwerp Marathon - zondag 22 oktober
  | Een échte stadsmarathon, langs bekende landmarks met elke kilometer sfeer en animatie.
  Meer lezen
arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact - Mister Cash
Diners Club Card
iDeal