Q-Park introduceert innovatieve 'Enkel Nummerplaat'-parkeerervaring in Antwerpen

Op basis van innovatieve technologie kunnen automobilisten moeiteloos in- en uitrijden op basis van nummerplaatherkenning en vindt de betaaltransactie volledig geautomatiseerd plaats, wat zorgt voor een zorgeloze en gemakkelijke parkeerervaring.

Q-Park introduceert innovatieve 'Enkel Nummerplaat'-parkeerervaring in Antwerpen

Q-Park, partner in mobiliteitsoplossingen in België, introduceert de eerste 'Enkel Nummerplaat'-parking bij Q-Park Zoo in Antwerpen. Op basis van innovatieve technologie kunnen automobilisten moeiteloos in- en uitrijden op basis van nummerplaatherkenning en vindt de betaaltransactie volledig geautomatiseerd plaats, wat zorgt voor een zorgeloze en gemakkelijke parkeerervaring.

De 'Enkel Nummerplaat'-parkeeroplossing bij Q-Park Zoo is ontworpen om de parkeerervaring van automobilisten te vereenvoudigen en biedt een ongeëvenaarde mate van comfort en efficiëntie. Bezoekers hoeven geen parkeerticket meer te trekken en in de rij te staan bij betaalautomaten. Met de ANPR-technologie (Automatic Number Plate Recognition) wordt de nummerplaat van het voertuig automatisch gescand bij het in- en uitrijden van de parking. De betaling vindt plaats middels een digitale betaalmethode. Bezoekers kunnen middels parkeerapps, een online reservering of een abonnement gebruikmaken van de vernieuwde technologie.

"Q-Park streeft continu naar innovatieve en kwaliteitsvolle oplossingen voor maximaal parkeercomfort. Met de introductie van de 'Enkel Nummerplaat'-parking bij Q-Park Zoo willen we automobilisten een geheel digitale en stressvrije parkeerervaring bieden. We zijn er trots op dat we deze innovatie naar het hart van Antwerpen brengen.", aldus Philip De Brabanter, Managing Director van Q-Park België. “Om deze primeur in België te vieren, krijgen bezoekers van Q-Park Zoo tot en met december van dit jaar 30% korting op een dagkaart."

Nieuws en updates


 • | Zondag 8 oktober loopevenement 'Dwars door Hasselt'
  Meer lezen
 • Antwerp Marathon - zondag 22 oktober
  | Een échte stadsmarathon, langs bekende landmarks met elke kilometer sfeer en animatie.
  Meer lezen
 • Autoluwe zondag 17 september - Antwerpen Shift
  | Kom je op zondag 17 september 2023 ook naar de stad? Antwerpen shift is een feest dat in het teken staat van een betere en duurzame mobiliteit. 
  Meer lezen
arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact - Mister Cash
Diners Club Card
iDeal