Services bij Q-Park

Services bij Q-Park

Om het parkeren voor u nog comfortabeler en gemakkelijker te maken biedt Q-Park u - afhankelijk van de parkeerfaciliteit - extra diensten aan. U herkent de aanwezigheid van deze extra diensten aan de hand van onderstaande logo's op de parkingpagina van uw keuze*.

 

Paraplu
Geen paraplu bij en het begint onverwacht te regenen? Bij Q-Park kan u tijdens uw verblijf gratis een paraplu lenen. Bij vertrek levert u hem gewoon weer in.

 

Buggy
Een buggy vergeten of geen plaats in uw wagen? Geen nood, bij Q-Park kan je gratis een comfortabele buggy lenen zolang u geparkeerd staat in de parking. Bij vertrek levert u hem in zonder bijkomende kosten.

 

Schoenpoetser
De kleren maken de man/vrouw! Bent u uw schoenen vergeten te poetsen voor u vertrok? Q-Park stelt u handige schoenpoetsmachines ter beschikking. Zo komt u steeds piekfijn op uw afspraak!

 

Batterijlader
Een lege batterij, dat kan iedereen overkomen. Onze parkeerwachter laadt ze graag voor u op om u zo opnieuw op weg te helpen.

 

AED

Beeld u in, iemand wordt onwel in de parking... De meeste Q-Park parkeerfaciliteiten beschikken over een hartdefibrilator. Onze Q-Park medewerkers zijn eveneens getraind om cruciale eerste hulp te bieden in afwachting op een dokter of ziekenwagen.

 

 

Alcoholtester
Glaasje op, laat je rijden! Even de alcoholtester gebruiken om je gerust te stellen of om je ervan te overtuigen een taxi te nemen en je wagen veilig in de parking achter te laten. Q-Park geeft voorrang aan veiligheid! Jij toch ook?

 

 * in functie van beschikbaarheid

IK WIL PARKEREN

IK WIL PARKEREN

Stad/luchthaven
Verfijn >