Abonnementen

6x24


6x24
  • Van maandag t/m zaterdag, 24/24u
6 dagen per week (van maandag t/m zaterdag) onbeperkt in- en uitrijden
Parkeert u regelmatig in de stad: bijvoorbeeld tijdens de week om naar een afspraak te gaan, maar ook ‘s avonds en op zaterdag in uw vrije tijd? Dan is het Q-Park 6x24-abonnement geknipt voor u! U hebt altijd een parkeerplaats in uw vaste Q-Park parkeergarage voor een vast bedrag per maand. Met het 6x24-abonnement kunt u 6 dagen per week (van maandag t/m zaterdag) parkeren en onbeperkt in-en uitrijden!

 

Vraag nu aan

Nog meer voordelen:

  • Het Q-Park 6X24 abonnement is ideaal indien u regelmatig naar de stad gaat voor een afspraak of in uw vrije tijd: in beide gevallen wilt u uw voertuig kunnen parkeren. Met het 6x24-abonnement hebt u de zekerheid dat uw wagen steeds in een nette en veilige parkeergarage kan staan.
  • Geen stress meer: indien u na het werk nog op restaurant wenst te gaan, hoeft u niet eerst naar de parking terug te keren om bijkomende uren te betalen.
  • Eenvoudig in- en uitrijden: u hoeft niet meer langs de betaalautomaat, want uw 6x24-abonnement biedt automatisch toegang tot de parkeergarage.
  • Als abonnementhouder krijgt u automatisch een My Q-Park account. Hier staan al uw gegevens en facturen. Zo hebt u altijd een duidelijk overzicht.

 

Hebt u nog vragen? 

Contacteer onze klantendienst via e-mail op info@q-park.be.

 

arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact - Mister Cash
Diners Club Card
iDeal