Bewoners

Bewoners

U wens op eender welk moment van de dag of van de nacht te veilig parkeren vlakbij u thuis? Zowel tijdens de week als in het weekend en op feestdagen ? Het Q-Park 7 x 24 abonnement biedt u de oplossing : een formule die u onbeperkt toegang geeft tot uw vaste parking wanneer u dat wenst en op wandelafstand van uw huis aan een voordelige prijs!

Een parkeerplaats op wandelafstand van uw huis !


  • Het 7x24 abonnement biedt u volledige gemoedsrust: een gegarandeerde plaats voor uw voertuig! U kan vrij in-en uitrijden en bent steeds zeker van een plaats om uw voertuig te parkeren.

  • Dankzij dit abonnement, wint u aanzienlijk veel tijd: inderdaad, u bent zeker van een parkeerplaats ! Gedaan met zoeken naar een parking met vrije plaatsen, wat in stadscentra tijdens piekuren soms onbegonnen werk is. U hebt met uw abonnement de zekerheid dat u uw voertuig kan parkeren in een nette en veilige parking aan een voordelige prijs!

  • Het bewoners abonnement is enkel beschikbaar voor mensen die in een straal van 500m rond de parking wonen (bewonersattest vereist)

 

OFFERTE AANVRAGEN >

TROUVER UN PARKING

TROUVER UN PARKING

Stad/luchthaven
Verfijn >