Parking Keyserlei tijdelijk gesloten

Op maandag 8 november zal de parking Keyserlei tijdelijk gesloten zijn in verband met werkzaamheden.

Parking Keyserlei tijdelijk gesloten

Op maandag 8 november zal de parking Keyserlei tijdelijk gesloten zijn in verband met werkzaamheden. De inrit zal vanaf 's morgens 6:30 gesloten worden, maar uitrijden blijft mogelijk.

Wilt u op deze dag toch Antwerpen bezoeken? Dan kunt u alsnog uw auto in een van de nabijgelegen parkings parkeren. De parkings Emerald en Century Center liggen op slechts enkele minuten afstand, zodat u uw dagje Antwerpen niet hoeft te verzetten!

Nieuws en updates

 • EPA-awards 2022
  | We kunnen met trots melden dat Q-Park tijdens het EPA-congres van 2022 een van de vijf categorieën heeft gewonnen. We feliciteren Q-Park België met de overwinning!
  Meer lezen
 • Marathon Antwerpen: parkings beperkt bereikbaar
  | Op zondag 11 september vindt de Port of Antwerp Bruges Antwerp Marathon plaats in de stad. Als gevolg van de veiligheidsmaatregelen rondom dit evenement zijn verschillende parkings niet of beperkt bereikbaar.
  Meer lezen
 • Q-Park's duurzame mobiliteitshubs lopen voorop
  | Vastlopend verkeer en de leefbaarheid in de stad staan overal hoog op de agenda. Om mensen en goederen efficiënt naar hun bestemming in het stadscentrum te krijgen, transformeert Q-Park haar parkeerfaciliteiten tot duurzame mobiliteitshubs met een breed scala aan aanvullende diensten.
  Meer lezen
arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact
Diners Club Card
iDeal
PayPal