Parking Keyserlei tijdelijk gesloten

Op maandag 8 november zal de parking Keyserlei tijdelijk gesloten zijn in verband met werkzaamheden.

Parking Keyserlei tijdelijk gesloten

Op maandag 8 november zal de parking Keyserlei tijdelijk gesloten zijn in verband met werkzaamheden. De inrit zal vanaf 's morgens 6:30 gesloten worden, maar uitrijden blijft mogelijk.

Wilt u op deze dag toch Antwerpen bezoeken? Dan kunt u alsnog uw auto in een van de nabijgelegen parkings parkeren. De parkings Emerald en Century Center liggen op slechts enkele minuten afstand, zodat u uw dagje Antwerpen niet hoeft te verzetten!

Nieuws en updates

 • Vier Q-Park projecten genomineerd voor EPA-award
  | Q-Park kondigt met trots aan dat vier van haar projecten genomineerd zijn voor een European Parking Association-award (EPA). Na een bezoek aan de genomineerde projecten zal de organisatie de prijs in september uitreiken tijdens een ceremonie in Brussel.
  Meer lezen
 • Parkings Q-Park in Genk en Tongeren volledig cashless
  | Contactloos parkeren is nu belangrijker dan ooit. Daarom zijn alle Q-Park parkings te Genk en Tongeren vanaf 1 juli 2021 volledig cashless. Betalen met contant geld is niet meer mogelijk.
  Meer lezen
 • Parkings Q-Park in Hasselt en Mechelen nu volledig cashless
  | Contactloos parkeren is nu belangrijker dan ooit. Daarom zijn alle Q-Park parkings te Hasselt en Q-Park Bruul te Mechelen vanaf 1 januari 2021 volledig cashless. Betalen met contant geld is niet meer mogelijk.
  Meer lezen
arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact