Parkeren voor grote sportevenementen deze zomer

Hebt u kaartjes voor sportevenementen in Parijs deze zomer? Hebt u uw reis al volledig uitgestippeld, maar weet u nog niet waar u kunt parkeren?

Reserveer uw parkeerplek voor deze zomer bij Q-Park

Deze zomer verwacht Parijs miljoenen sportfans van over de hele wereld. Als gaststad is de Franse hoofdstad druk bezig met de voorbereidingen om straks een enorme toestroom aan bezoekers welkom te kunnen heten. Deze toestroom brengt echter een logistieke uitdaging met zich mee: parkeren. De stad heeft al een reputatie van volle straten en een gebrek aan parkeergelegenheid. Tijdens de Spelen zal dit er niet beter op worden. Q-Park biedt praktische en efficiënte parkeeroplossingen voor alle bezoekers die met de auto komen.

Parkeren in Parijs: een hele uitdaging

Parijs is een dynamische, levendige stad, maar de parkeerinfrastructuur wordt regelmatig op de proef gesteld. Tijdens sportevenementen deze zomer wordt deze parkeeruitdaging alleen maar groter. Voornamelijk de wijken rondom wedstrijdlocaties zullen tjokvol zitten, waardoor het bijna onmogelijk is om op de bonnefooi te parkeren.

De oplossing van Q-Park

Als een van Europa's grootste paarkeeraanbieders raden we bezoekers aan om buiten het centrum van Parijs te parkeren en gebruik te maken van het openbaar vervoer om de wedstrijd- en de feestlocaties te bereiken. Deze strategie biedt verscheidene voordelen:

 • Minder files: Door te parkeren in een parking van Q-Park aan de rand van de stad kunnen bezoekers de vele files in hartje Parijs omzeilen. Het is vaak gemakkelijker en sneller om van en naar deze parkings buiten het centrum te reizen.

 • Minder stress: Een parkeerplaats vinden in hartje Parijs kan veel stress opleveren, zeker wanneer u een groot evenement wilt bijwonen. Door van tevoren een parkeerplaats te reserveren bij Q-Park, bespaart u uzelf een heleboel kopzorgen: er is namelijk een veilige parkeerplaats voor gereserveerd als u arriveert.

 • Gemakkelijk toegang tot openbaar vervoer: De parkings van Q-Park bevinden zich vaak in de buurt van bus-, trein- of metrolijnen. Dit betekent dat u de wedstrijdlocaties gemakkelijk kunt bereiken. Bovendien rijden er tijdens de Spelen extra bussen, RER-treinen en metro's. Daarbij is openbaar vervoer flexibel en snel: u hoeft immers geen rekening te houden met verkeersbeperkingen.

Vooruit plannen

Het is belangrijk om vooruit te plannen als u wilt profiteren van deze voordelen. Met het online reserveringssysteem van Q-Park kunnen gebruikers gemakkelijk een parkeerplaats reserveren. U kunt uw parkeerplaats een paar weken of zelfs maanden van tevoren reserveren, afhankelijk van de beschikbaarheid. Bovendien profiteert u door vroeg te reserveren vaak van gunstigere tarieven.

Ontdek onze aanbevelingen en fantastische deals om van elke wedstrijd te genieten, zonder dat u zich druk hoeft te maken over uw auto.

Reserveer nu uw parkeerplaats:

 

Q-Park La Défense Q-Park La Vache Noire (Arcueil)
Q-Park Charles Digeon (Saint Mandé) Q-Park Val de Seine (Issy Les Moulineaux)
Locaties Sporten

 

Nieuws en updates

 • Opening fietsenstalling Q-Park Kooldok
  | De nieuwe, publieke fietsenstalling in Q-Park Kooldok onder het Zuidpark is donderdag 18 april geopend. Je kan je stalen ros er 24 uur gratis stallen op een van de 178 parkeerplekken.
  Meer lezen
 • Q-Park introduceert innovatieve 'Enkel Nummerplaat'-parkeerervaring in Antwerpen
  | Op basis van innovatieve technologie kunnen automobilisten moeiteloos in- en uitrijden op basis van nummerplaatherkenning en vindt de betaaltransactie volledig geautomatiseerd plaats, wat zorgt voor een zorgeloze en gemakkelijke parkeerervaring.
  Meer lezen

 • | Zondag 8 oktober loopevenement 'Dwars door Hasselt'
  Meer lezen
arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact - Mister Cash
Diners Club Card
iDeal