Autoluwe zondag 17 september - Antwerpen Shift

Kom je op zondag 17 september 2023 ook naar de stad? Antwerpen shift is een feest dat in het teken staat van een betere en duurzame mobiliteit. 

Kom je op zondag 17 september 2023 ook naar de stad? Antwerpen shift is een feest dat in het teken staat van een betere en duurzame mobiliteit. De fiets, de auto, de tram, de bus, de trein, te voet … elk vervoermiddel speelt zijn rol. Heb je er al eens over nagedacht om je anders en misschien wel efficiënter te verplaatsen? Antwerpen Shift reikt nieuwe ideeën aan en laat je kennismaken met de verschillende mogelijkheden.

Antwerpen shift is een fijne gelegenheid om - letterlijk - eens stil te staan bij de mobiliteit in de stad, over hoe we Antwerpen actief en bereikbaar kunnen houden. Deze dag nodigt je uit om na te denken over de beste manier om je te verplaatsen. Waar ga je heen? Wanneer moet je daar zijn? Ben je alleen of met meer? Hoe kom je terug?

Nieuws en updates

 • Antwerp Marathon - zondag 22 oktober
  | Een échte stadsmarathon, langs bekende landmarks met elke kilometer sfeer en animatie.
  Meer lezen
 • Autoloze zondag in Hasselt - 10 september
  | Op zondag 10 september wordt de kleine ring en de binnenstad in Hasselt omgetoverd tot een autovrij paradijs.
  Meer lezen
 • EPA-awards 2022
  | We kunnen met trots melden dat Q-Park tijdens het EPA-congres van 2022 een van de vijf categorieën heeft gewonnen. We feliciteren Q-Park België met de overwinning!
  Meer lezen
arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact
Diners Club Card
iDeal
PayPal