Autoluwe zondag 17 september - Antwerpen Shift

Kom je op zondag 17 september 2023 ook naar de stad? Antwerpen shift is een feest dat in het teken staat van een betere en duurzame mobiliteit. 

Kom je op zondag 17 september 2023 ook naar de stad? Antwerpen shift is een feest dat in het teken staat van een betere en duurzame mobiliteit. De fiets, de auto, de tram, de bus, de trein, te voet … elk vervoermiddel speelt zijn rol. Heb je er al eens over nagedacht om je anders en misschien wel efficiënter te verplaatsen? Antwerpen Shift reikt nieuwe ideeën aan en laat je kennismaken met de verschillende mogelijkheden.

Antwerpen shift is een fijne gelegenheid om - letterlijk - eens stil te staan bij de mobiliteit in de stad, over hoe we Antwerpen actief en bereikbaar kunnen houden. Deze dag nodigt je uit om na te denken over de beste manier om je te verplaatsen. Waar ga je heen? Wanneer moet je daar zijn? Ben je alleen of met meer? Hoe kom je terug?

Nieuws en updates

 • Opening fietsenstalling Q-Park Kooldok
  | De nieuwe, publieke fietsenstalling in Q-Park Kooldok onder het Zuidpark is donderdag 18 april geopend. Je kan je stalen ros er 24 uur gratis stallen op een van de 178 parkeerplekken.
  Meer lezen
 • Q-Park introduceert innovatieve 'Enkel Nummerplaat'-parkeerervaring in Antwerpen
  | Op basis van innovatieve technologie kunnen automobilisten moeiteloos in- en uitrijden op basis van nummerplaatherkenning en vindt de betaaltransactie volledig geautomatiseerd plaats, wat zorgt voor een zorgeloze en gemakkelijke parkeerervaring.
  Meer lezen

 • | Zondag 8 oktober loopevenement 'Dwars door Hasselt'
  Meer lezen
arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact - Mister Cash
Diners Club Card
iDeal