De voordelen van een Q-Park Partnership

Q-Park is al jaren een succesvol partner op het gebied van parkeren. Onze parkings zijn centraal gelegen, 24/7 toegankelijk en bieden contactloos parkeren. Om het u en uw gasten nóg makkelijker te maken, bieden wij u het Q-Park Partnership kosteloos aan. Zo kunt u uw gasten voorzien van parkeergelegenheid middels een online reservering en op basis van nummerplaatherkenning. Uw gasten hebben gegarandeerd plaats, hoeven geen parkeerkaartje meer te nemen of langs de betaalautomaat te gaan én profiteren van een gunstig tarief. 

Met het Q-Park Partnership geeft u uw gasten de mogelijkheid om tijdens het online reserveringsproces op uw website of bij ontvangst van uw reserveringsbevestiging met één klik op de button een parkeerplaats te boeken. Uw gasten worden online doorverwezen naar een gepersonaliseerde Q-Park pagina. Op deze manier worden uw gasten voorzien van een complete dienstverlening.

Custom-made Uw eigen pagina met uw eigen parkeerformule.
Gegarandeerd Uw gasten zijn verzekerd van een parkeerplaats.
Makkelijk + Veilig Uw gasten parkeren en betalen met hun nummerplaat.
Gunstig tarief Uw gasten zijn verzekerd van een gunstig tarief.
Vele anderen gingen u voor

Zoals onder andere:

 

 

 

Meer weten?

Met het Partnership kunt u uw gasten voorzien van een eigentijdse parkeeroplossing en maakt u het uw gasten nog makkelijker én voordeliger om u te bezoeken. Meer weten over de mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in.

 

 

Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Voer een bedrijfsnaam in.
Verplicht veld
Voer een geldig e-mailadres in.
Verplicht veld
Voer een geldig telefoonnummer in.
arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact
Diners Club Card
iDeal
PayPal