Hoe werkt het?

 

Parkeerrechten

Vanuit het portaal nodigt u uw medewerkers uit om hun parkeerrecht te accepteren. Het systeem genereert een automatische e-mail naar de medewerker in kwestie. De medewerker hoeft nu enkel nog het parkeerrecht te accepteren in de Q‑Park App.

Actueel overzicht

Ook het tijdelijk of definitief intrekken van een parkeerrecht kan op enkele seconden. Zowel voor u als beheerder, als voor de uiteindelijke parkeerder verloopt alles dus zeer vlot en eenvoudig. U heeft op elk moment een perfect actueel overzicht van wie er gebruik maakt van welk parkeerrecht.

Nummerplaat

Al uw medewerkers hebben via de Q‑Park App toegang tot hun zakelijk abonnement. Zij parkeren op basis van hun nummerplaat, dus fysieke pasjes zijn niet meer nodig.

Gemakkelijk zakelijke abonnementen beheren met de Fleet Portal van Q‑Park

Met de Fleet Portal van Q-Park beheert u eenvoudig de parkeerrechten van al uw zakelijke abonnementen op één plek. Er zijn geen fysieke pasjes meer, u heeft altijd een overzicht van alle beschikbare parkeerrechten en aan welke medewerkers u deze heeft uitgereikt: in de Fleet Portal staat alles inzichtelijk bij elkaar. Bij meerdere zakelijke Q-Park abonnementen bieden we u graag het Fleet Portal aan.

 

De voordelen van de Q-Park Fleet Portal op een rij:

  • Alle parkeergegevens op één plek
  • Gemakkelijk digitale parkeerrechten beheren
  • Eenvoudig voor de eindgebruiker
  • Inzichtelijk en actueel 
 

 

 

Nog geen zakelijke abonnementen?

Heeft u nog geen zakelijke abonnementen bij Q-Park? Klik hier om uw abonnementen af te sluiten.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Q-Park Fleet Portal? Vul dan het onderstaande formulier in en onze klantendienst neemt contact met u op voor een toelichting of demonstratie!
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Voer een bedrijfsnaam in.
Verplicht veld
Voer een geldig e-mailadres in.
Verplicht veld
Voer een geldig telefoonnummer in.
Verplicht veld
arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact - Mister Cash
Diners Club Card
iDeal