Kwaliteit in parkeren

Door de optimalisatie van bestaande of nieuwe parkeergarages maken we parkeren niet alleen rendabel voor onze partners, maar ook makkelijk voor bezoekers. In stadscentra bijvoorbeeld. Of bij kantoorlocaties, ziekenhuizen en mobiliteitsknooppunten. Door onze ervaring en kennis zijn we al meer dan 20 jaar dé partner voor gemeenten, investeerders en projectontwikkelaars.

Haal meer waarde uit de parkeergarage

Voor een bestaande of nieuwe parkeergarage kunt u vertrouwen op de expertise van onze specialisten van de afdeling Business Development. In de ontwerpfase kunnen we al adviseren over carpark design, capaciteitsmanagement, verandering van mobiliteit en technisch en operationeel beheer. Hierdoor zijn we in staat parkeerwensen en -behoeften perfect op elkaar af te stemmen. En laten we in een vroeg stadium zien welke parkeeroplossing het meest aangewezen is.

 

Beheer of exploitatie parkeergarage

Het beheer of exploitatie van parkeergarages is de corebusiness van Q-Park. In opdracht van gemeenten, investeerders en vastgoedeigenaren nemen we het parkeerbeleid van a tot z voor onze rekening. Onze operationele teams zorgen voor goed onderhouden parkeergarages en staan paraat bij calamiteiten. Ervaren medewerkers in de Q-Park Control Room zijn 24/7 bereikbaar voor vragen van klanten en bezoekers. Door deze persoonlijke ondersteuning blijft het serviceniveau in de parkeergarage op het hoogste niveau.

Innoveren voor beste parkeerbeleving

Voor veel mensen begint een bezoek aan de stad, het ziekenhuis of het winkelcentrum in de parkeergarage. Parkeren moet daarom makkelijk zijn. En comfortabel, want tevreden bezoekers keren terug en zorgen voor een goede waardering. Met een beter rendement als resultaat.

Omdat de bezoeker bij Q-Park centraal staat, investeren we voortdurend in oplossingen die het parkeergemak bevorderen. Zoals contactloos betalen bij in- en uitrijden en de introductie van laadpalen voor elektrische auto’s. Zo blijven we inspelen op veranderingen in de markt. Om aantoonbaar van meerwaarde te zijn voor u als partner en uw klanten.

 

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de ontwikkeling van een parkeergarage? Of op zoek naar een manier om meer rendement te halen uit een bestaande parking? Neem dan nu contact met ons op. Voor advies of om te sparren met een van onze specialisten.

CONTACTEER ONS

 

 

arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact - Mister Cash
Diners Club Card
iDeal