Online reserveren

Online reserveren In verschillende steden in België kunt u online een parkeerplaats reserveren bij Q-Park. Wilt u online reserveren? Kies hieronder de stad waar u wilt parkeren. U krijgt vervolgens de parkeergarages te zien waar het mogelijk is om te reserveren.
Hoe werkt het?

Kies online een Q-Park parkeergarage en selecteer uw gewenste ingangsdatum. Selecteer het gewenste product, vul uw nummerplaat in en reken af middels een betaalmethode naar keuze. Bij aankomst opent de slagboom automatisch op basis van nummerplaatherkenning. U hoeft niets te doen.

Let op: Mogelijk moet u op drukke momenten even wachten voor u naar binnen kunt rijden; u maakt gebruik van dezelfde ingang als automobilisten zonder reservering. Voordeel is dat u verzekerd bent van een parkeerplaats - ook al staat er 'vol'.

Welke mogelijkheden zijn er?

À la carte

Met À la carte van Q-Park bepaalt u zelf wanneer en voor hoelang u uw auto bij ons parkeert. Kies een van de parkeergarages en geef aan wanneer u van plan bent in en uit te rijden. Vervolgens reserveert Q-Park voor u een plek bij de gewenste parkeergarage! Perfect voor een korte uitstap of een afspraak!

 

Avondje uit

Avondje uiteten, concertbezoek of theatervoorstelling? Met het Avondje uit van Q-Park parkeert u op geselecteerde dagen van de week van 18.00 tot 03.00 uur op loopafstand van de leukste restaurants, cafés, bars, theaters en andere uitgaansgelegenheden.

 

Weekendje weg

Gaat u een weekendje weg? Dan is het fijn om te weten dat u de auto voor een ongekend laag tarief van zaterdag tot en met zondag kunt parkeren in de directe omgeving. Onze parkeergarages zijn uitstekend te bereiken en liggen op loopafstand van bekende hotels, uitgaansgelegenheden, winkelstraten en dagjes uit.

 

Dagje eropuit

Dagje shoppen of cultuur snuiven? Met het Dagje eropuit van Q-Park staat uw auto de hele dag geparkeerd. Bepaal zelf wanneer u arriveert en wanneer u weer vertrekt, zodat u met een gerust hart op pad kunt!

 

Midweek

Tijdelijke werklocatie of een midweek op citytrip? Dan is de Midweek van Q-Park perfect! Voor een voordelig vast bedrag parkeert u van maandag tot en met vrijdag wanneer u maar wilt in de geselecteerde garage en kunt u onbeperkt in- en uitrijden.

 

Week

Gaat u een weekje op pad? Dan is het fijn als u de auto kunt meenemen en met een gerust hart in een van onze parkeergarages kunt laten staan voor een voordelig tarief. In- en uitrijden kan wanneer u wilt!

 

Evenement

Voor bepaalde evenementen geldt een speciaal tarief. Gaat u dus naar het theater, de opera of een festival? Reserveer dan met Evenement van Q-Park eenvoudig en voor een zeer voordelig tarief uw parkeerplaats!


  • Nee, parkeren op basis van nummerplaatherkenning met een gepersonaliseerde nummerplaat is niet mogelijk.
  • Tijdens het reserveren geeft u uw nummerplaat op. Bij aankomst in de parking herkent het systeem uw nummerplaat en zal de slagboom bij de in- en uitrit automatisch voor u openen. U hoeft verder niets meer te doen.

  • Nee. Eerder inrijden is helaas niet mogelijk.

    Als u eerder inrijdt dan de gereserveerde tijd dan wordt uw reservering niet herkend en betaalt u uw volledige parkeertijd tegen het in de parking geldende tarief. U kunt betalen aan de betaalautomaat of aan de uitritzuil.

  • Jazeker. Met een reservering kunt u onbeperkt in- en uitrijden binnen de gereserveerde tijd.

  • Nee, het is niet mogelijk om meerdere (opeenvolgende of overlappende) reserveringen te combineren. Elke reservering wordt afzonderlijk herkend bij het inrijden en uw volledige parkeertijd blijft lopen op de reservering waarmee u de parking bent ingereden.
Andere vragen?
Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen voor nog meer antwoorden of neem contact op met onze klantendienst.
arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact - Mister Cash
Diners Club Card
iDeal