Online reserveren

Dagtrip of weekend break? Reserveer vooraf kosteloos een parkeerplaats in een Q-Park parkeergarage. Zo voorkomt u verrassingen.

Altijd zeker van een parkeerplaats

Maak het uzelf nog makkelijker en reserveer vooraf een parkeerplaats bij Q-Park. Met een reservering houden we een plek voor u vrij in de parkeergarage. Ook op drukke momenten. Zo bent u verzekerd van een parkeerplaats. Handig als u op dagtrip of weekend gaat!

De voordelen

  • Altijd zeker van een parkeerplaats
  • Geen reserveringskosten
  • U hoeft niet langs de betaalautomaat

RESERVEER NU EENVOUDIG ONLINE

Hoe werkt het?

Kies online een Q-Park parkeergarage, vul datum en tijd in en reken af met Maestro, Visa, Mastercard of American Express. U ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met een e-ticket. Op het e-ticket staat een QR-code waarmee u eenvoudig kunt inrijden tijdens de gereserveerde tijd. Zonder dat u langs de betaalautomaat hoeft te gaan. Print uw e-ticket of scan de QR-code vanaf uw smartphone bij het inrijden. Na het scannen ontvangt u een parkeerticket en krijgt u toegang tot de parking. Bewaar het ticket goed, want u hebt het nodig om uit te rijden. Parkeer uw auto op een willekeurige vrije parkeerplaats.

Let op:  Mogelijk moet u op drukke momenten even wachten voor u naar binnen kunt rijden; u maakt gebruik van dezelfde ingang als automobilisten zonder reservering. Voordeel is dat u verzekerd bent van een parkeerplaats - ook al staat er 'vol'.

______________________________________

Uitrijden na de gereserveerde tijd? Geen probleem!

U kunt de parkeergarage tot 15 minuten voor en na de gereserveerde tijd in- of uitrijden. Parkeert u eerder óf vertrekt u later dan deze extra 15 minuten? Dan betaalt u het op dat moment geldende parkeertarief. Reken deze kosten af bij de betaalautomaat. Gebruik hiervoor het parkeerticket dat u eerder hebt ontvangen.

arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
American Express
Bancontact