Online reserveren

Dagtrip of weekend break? Reserveer vooraf kosteloos een parkeerplaats in een Q-Park parkeergarage. Zo voorkom je verrassingen.

Altijd zeker van een parkeerplaats

Maak het jezelf nog makkelijker en reserveer vooraf een parkeerplaats bij Q-Park. Met een reservering houden we een plek voor je vrij in de parkeergarage. Ook op drukke momenten. Zo ben je verzekerd van een parkeerplaats. Handig als je op dagtrip of weekend gaat!

De voordelen

  • Altijd zeker van een parkeerplaats
  • Geen reserveringskosten
  • Je hoeft niet langs de betaalautomaat

RESERVEER NU EENVOUDIG ONLINE

Hoe werkt het?

Kies online een Q-Park parkeergarage, vul datum en tijd in en reken af met Maestro, Visa, Mastercard of American Express. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met een e-ticket. Op het e-ticket staat een QR-code waarmee je eenvoudig kunt inrijden tijdens de gereserveerde tijd. Zonder dat je langs de betaalautomaat hoeft te gaan. Print je e-ticket of scan de QR-code vanaf je smartphone bij het inrijden. Na het scannen ontvang je een parkeerticket en krijg je toegang tot de parking. Bewaar het ticket goed, want je hebt het nodig om uit te rijden. Parkeer je auto op een willekeurige vrije parkeerplaats.

Let op:  Mogelijk moet je op drukke momenten even wachten voor je naar binnen kan rijden; je maakt gebruik van dezelfde ingang als automobilisten zonder reservering. Voordeel is dat je verzekerd bent van een parkeerplaats - ook al staat er 'vol'.

______________________________________

Uitrijden na de gereserveerde tijd? Geen probleem!

Je kunt de parkeergarage tot 15 minuten voor en na de gereserveerde tijd in- of uitrijden. Parkeer je eerder óf vertrek je later dan deze extra 15 minuten? Dan betaal je het op dat moment geldende parkeertarief. Reken deze kosten af bij de betaalautomaat. Gebruik hiervoor het parkeerticket dat je eerder hebt ontvangen.

arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
American Express
Bancontact