Altijd zeker van een parkeerplaats

Maak het uzelf nog makkelijker en reserveer vooraf een parkeerplaats bij Q-Park. Met een reservering houden we een plek voor u vrij in de parkeergarage. Ook op drukke momenten. Zo bent u verzekerd van een parkeerplaats. Handig als u op dagtrip of weekend gaat!

De voordelen

  • Altijd zeker van een parkeerplaats
  • Geen reserveringskosten
  • U hoeft niet langs de betaalautomaat

 

RESERVEER NU EENVOUDIG ONLINE

 

Hoe werkt het?

Kies online een Q-Park parkeergarage en selecteer uw gewenste ingangsdatum. Selecteer het gewenste product, vul uw nummerplaat in en reken af middels een betaalmethode naar keuze. Bij aankomst opent de slagboom automatisch op basis van nummerplaatherkenning. U hoeft niets te doen.

Let op:  Mogelijk moet u op drukke momenten even wachten voor u naar binnen kunt rijden; u maakt gebruik van dezelfde ingang als automobilisten zonder reservering. Voordeel is dat u verzekerd bent van een parkeerplaats - ook al staat er 'vol'.


Welke mogelijkheden zijn er?

À la carte

Met À la carte van Q-Park bepaalt u zelf wanneer en voor hoelang u uw auto bij ons parkeert. Kies een van de parkeergarages en geef aan wanneer u van plan bent in en uit te rijden. Vervolgens reserveert Q-Park voor u een plek bij de gewenste parkeergarage! Perfect voor een korte uitstap of een afspraak!

 

Avondje uit

Avondje uiteten, concertbezoek of theatervoorstelling? Met het Avondje uit van Q-Park parkeert u op geselecteerde dagen van de week van 18.00 tot 03.00 uur op loopafstand van de leukste restaurants, cafés, bars, theaters en andere uitgaansgelegenheden.

 

Weekendje weg

Gaat u een weekendje weg? Dan is het fijn om te weten dat u de auto voor een ongekend laag tarief van zaterdag tot en met zondag kunt parkeren in de directe omgeving. Onze parkeergarages zijn uitstekend te bereiken en liggen op loopafstand van bekende hotels, uitgaansgelegenheden, winkelstraten en dagjes uit.

 

Dagje eropuit

Dagje shoppen of cultuur snuiven? Met het Dagje eropuit van Q-Park staat uw auto de hele dag geparkeerd. Bepaal zelf wanneer u arriveert en wanneer u weer vertrekt, zodat u met een gerust hart op pad kunt!

 

Midweek

Tijdelijke werklocatie of een midweek op citytrip? Dan is de Midweek van Q-Park perfect! Voor een voordelig vast bedrag parkeert u van maandag tot en met vrijdag wanneer u maar wilt in de geselecteerde garage en kunt u onbeperkt in- en uitrijden.

 

Week

Gaat u een weekje op pad? Dan is het fijn als u de auto kunt meenemen en met een gerust hart in een van onze parkeergarages kunt laten staan. Voor een voordelig tarief staat uw auto een hele week lang veilig. In- en uitrijden kan wanneer u wilt!

 

Event

Voor bepaalde evenementen geldt een speciaal tarief. Gaat u dus naar het theater, de opera of een festival? Reserveer dan met Event van Q-Park eenvoudig en voor een zeer voordelig tarief uw parkeerplaats!


*Let op: parkeren op basis van nummerplaatherkenning met een gepersonaliseerde nummerplaat is niet mogelijk.

arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact - Mister Cash
Diners Club Card
iDeal