Al meer dan 25 jaar een begrip in de parkeerwereld

Q-Park is een toonaangevende eigenaar en exploitant van off-street parkeerinfrastructuur met goed beheerde commerciële parkeerfaciliteiten in zeven West-Europese landen. Wij exploiteren off-street parkeerplaatsen in eigendom, in concessie of met langlopende leasecontracten van publieke en private verhuurders. Wij richten ons op speciaal gebouwde parkeerfaciliteiten op strategische locaties.

Wij streven ernaar kwaliteitsvolle oplossingen aan te bieden voor onze gebruikers zodat zij een aangename parkeerervaring beleven. Een bezoek aan een stad begint en eindigt immers bij het parkeren, het is vaak de eerste kennismaking en de laatste herinnering. Aangenaam parkeren betekent de dag van vandaag aandacht voor veiligheid, snelheid en comfort waarmee kan worden geparkeerd, waarbij de technologie een steeds belangrijkere rol inneemt. 

Quality in parking

Een kwalitatieve parkeerervaring is onder andere terug te vinden in volgende zaken:

  • Brede en schuine parkeerplaatsen voor maximaal parkeercomfort en makkelijk manoeuvreren
  • Eenrichtingsverkeer voor slimme en veilige interne circulatie
  • Nummerplaatherkenning voor snel en comfortabel parkeren

Dé partner op het gebied van parkeren

Q-Park kent de parkeerwereld van binnen en van buiten. Door onze kennis zijn we al jaren dé partner voor vastgoedeigenaren, projectontwikkelaars, investeerders en gemeenten. Voor het ontwikkelen, exploiteren en beheren van bestaande en nieuwe parkeergarages. Want met slimme parkeeroplossingen halen we meer rendement uit parkeren. Zo maken we als partner investeringen extra waardevol. En vinden we de juiste balans tussen bereikbaarheid en leefbaarheid. Om steden vitaal te houden. Nu en in de toekomst.

Meer over Business Development

Q-Park in het buitenland

Wij exploiteren meer dan 3.600 parkeerfaciliteiten met meer dan 706.000 parkeerplaatsen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Denemarken.

Bezoek onze corporate website

 

arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact - Mister Cash
Diners Club Card
iDeal