Q-Park ’t Stad wordt tijdelijk Q-Park De Knip

De “Knip” is ondertussen een begrip geworden, niet alleen in Antwerpen maar ook ver daarbuiten. De vele bezoekers van de stad én Sinjoren zelf ondervinden dagelijks de enorme impact van deze werken.

Dat geldt ook voor Q-Park, en dan meer bepaald voor onze parking ‘t Stad in de Lange Nieuwstraat. Wanneer je geconfronteerd wordt met tegenvallende resultaten door het toedoen van wegenwerken kan je meestal maar twee dingen doen. Of je wacht rustig af tot na de wegenwerken, of je probeert er iets van te maken op een ludieke manier. Wij hebben voluit voor de tweede optie gekozen.

Vanaf vandaag veranderen wij de naam van parking ‘t Stad tijdelijk naar Q-Park De Knip. Maar dat is nog niet alles! Net zoals de wegenwerken de stad in twee verdelen, knipt Q-Park de tarieven voor abonnementen in parking De Knip doormidden en geven we zomaar even 50% korting op de huidige prijzen. Zo kan er al vanaf € 35 een maandabonnement afgesloten worden.

Deze tarieven blijven gelden tot het einde van de werken, wanneer onze parking zijn vertrouwde naam ook weer terugkrijgt.

Tijdelijke abonnementsprijzen voor NIEUWE Q-Park klanten:

  • 7 x 24 -> €95
  • 6 x 24 -> €55
  • Kantoor -> €35

Enkel maandabonnementen!

Abonnement aanvragen 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Q-Park Belgium op tel. 02/711 17 00 of per mail naar info@q-park.be

Nieuws en updates

  • Parking Bruul Mechelen volledig operationeel!
    | Mechelen is een Q-Park locatie rijker met de nieuwe parking Bruul. Deze nieuwe parkeerfaciliteit aan de rand van het commerciële centrum past perfect in het globale mobiliteitsplan en parkeerders kunnen hier vanaf nu terecht.
    BEKIJK PARKEERGARAGES
Please wait
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
American Express