Historische centra

Historische centra

Voor historische centra probeert Q-Park eerst de lokale situatie en specifieke aantrekkingskracht te begrijpen; nauwgezet respecteren en kijken wij naar de historische waarde. We stellen innovatieve en flexibele ideeën voor, brengen de mogelijkheden scherp in beeld en kunnen zorg dragen voor de benodigde financiële middelen. Van bouwkundige aanpassing tot consequent duurzaam beheer.

 

Een kwalitatieve samenwerking met Q-Park levert:

  • Parkeerfaciliteiten die goed in de markt liggen en populair zijn bij bestuurders omdat ze proper, veilig en comfortabel zijn.
  • Ervaring qua economische doeltreffendheid, klantvriende­lijkheid en internationale deskundigheid in projectbeheer, veeleisende projecten in historische centra waar met veel details rekening gehouden moet worden. Onze experts op het gebied van verkeer, bouw en bedrijfskunde voeren regelmatig onderzoek uit naar verkeer, parkeren en duurzaamheid om onze strategische partners te voorzien van parkeeroplossingen op maat. Dit resulteert in een verbetering van dienstverlening, producten en operationele processen gaande van betaalmogelijkheden tot parkeergeleiding en van toegangssystemen tot marketingmogelijkheden.

 

CONTACTEER ONS >    

PARTNER WORDEN?

Interesse in een partnership?

 

CONTACTEER ONS >