Reclamemogelijkheden en Marketing acties

Reclamemogelijkheden en Marketing acties

Een bezoek aan de stad begint meestal met een bezoek aan een parkeergarage.

 

Met gemiddeld meer dan 50 miljoen bezoekers op jaarbasis, vormen Q-Park parkeergarages een uitstekende locatie voor doelgerichte reclame.

 

Wenst u in een van onze parkings te adverteren, aan sampling te doen of een andere vorm van field marketing of brand activation?

 

 CONTACTEER ONS >Sampling
Q-Park biedt in haar parkeergarages de mogelijkheid voor sampling. Bij in- of uitritten, bij voetgangers in- en uitgangen naar het winkelcentrum, of bijvoorbeeld een stand op een centrale plaats in de parkeergarage, waardoor het moment tussen sampling en actie/aankoop zéér kort is.
Slagboomadvertentie

Slagboomadvertentie is een ideaal medium om automobilisten te bereiken. Dit medium stopt als het ware de klanten letterlijk in hun beweging, klanten zien de communicatie op ooghoogte alvorens zich verder te gaan bewegen. Wenst u eveneens in onze parkings te adverteren? Neem dan contact op met info@mobilad.be

 


Posterreclame

In samenwerking met YOU Outdoor biedt Q-Park in haar parkeergarages de mogelijkheid om te adverteren op billboards of infopanelen.

Meer informatie via info@yououtdoor.be

Film- en fotolocaties
Q-Park parkeergarages vormen een unieke locatie om professionele foto- en filmopnamen te maken voor uiteenlopende doeleinden.
INTERESSE?

Interesse in onze doelgerichte reclamemogelijkheden?

 

CONTACTEER ONS >