Zakelijke abonnementen

De ene medewerker parkeert doordeweeks tijdens kantooruren, de ander ’s avonds of in het weekend. En de derde parkeert zijn auto het liefst in een parkeergarage vlakbij een station, om met de trein naar kantoor te gaan. Q-Park biedt daarom abonnementen aan die passen bij uw wensen. Ook voor uw bezoekers hebben we een oplossing. Zo is het parkeerbeleid van uw organisatie altijd goed geregeld.

CONTACTEER ONS

Q-Park Business PaSS

Met Q-Park Business PaSS kunnen u en uw medewerkers eenvoudig in- en uitrijden bij alle Q-Park parkings. Parkeren en betalen gaat automatisch op basis van uw nummerplaat. U ontvangt 1x per maand een digitale factuur, inclusief een overzicht van alle parkeertransacties. Bonnetjes of parkeertickets declareren is verleden tijd. Handig voor uw financiële administratie, maar ook voor u en uw medewerkers. Al uw gegevens en facturen vindt u terug in uw My Q-Park account. Zo heeft u altijd inzicht en weet u precies waar u aan toe bent.

VRAAG AAN

Fleet Management Portal

Met de Fleet Management Portal (FMP) beheert u de parkeerrechten van al uw abonnementen zelf. U hoeft geen lijst meer bij te houden wie welke parkeerrechten heeft: in de FMP staat alles overzichtelijk bij elkaar. Bovendien kunt u abonnementen toekennen of intrekken. Uw medewerkers parkeren op basis van hun nummerplaat, dus fysieke pasjes behoren tot het verleden. Zo is uw abonnementenbeheer altijd goed geregeld.

CONTACTEER ONS

arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact
Diners Club Card
iDeal
PayPal