Zakelijke producten

Parkeren moet makkelijk zijn. Voor personeel, klanten en bezoekers. Met de zakelijke abonnementen en waardekaarten van Q-Park is het parkeren altijd goed geregeld.  

 

Zakelijke abonnementen

De ene medewerker parkeert doordeweeks tijdens kantooruren, de ander ’s avonds of in het weekend. En de derde parkeert zijn auto het liefst in een parkeergarage vlakbij een station, om met de trein naar kantoor te gaan. Q-Park biedt daarom abonnementen aan die passen bij uw wensen. Zo is het parkeerbeleid van uw organisatie altijd goed geregeld.

CONTACTEER ONS

Waardekaarten

Klanten op bezoek? Met een waardekaart kunt u de parkeerkosten van uw bezoekers volledig of deels vergoeden. Zo begint uw gastvrijheid in de parkeergarage!

CONTACTEER ONS

SmartCard Belgium

Bonnetjes of parkeertickets declareren is verleden tijd, want met de Q-Park SmartCard ontvangt u aan het eind van de maand digitaal een overzicht met alle parkeerkosten. Handig voor uw financiële administratie, maar ook voor uw medewerkers. Nog een voordeel: met een SmartCard krijgen medewerkers toegang tot bijna alle Q-Park parkeergarages in België.

CONTACTEER ONS

 

 

arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact