Zakelijke producten

Parkeren moet makkelijk zijn. Voor personeel, klanten, bezoekers en genodigden. Met onze zakelijke producten is het parkeren altijd goed geregeld.  

Zakelijke abonnementen

De ene medewerker parkeert doordeweeks tijdens kantooruren, de ander ’s avonds of in het weekend. En de derde parkeert zijn auto het liefst in een parkeergarage vlakbij een station, om met de trein naar kantoor te gaan. Q-Park biedt daarom abonnementen aan die passen bij uw wensen. Ook voor uw bezoekers hebben we een oplossing. Zo is het parkeerbeleid van uw organisatie altijd goed geregeld.

CONTACTEER ONS

Q-Park Business PaSS

Met Q-Park Business PaSS kunnen u en uw medewerkers eenvoudig in- en uitrijden bij alle Q-Park parkings. Parkeren en betalen gaat automatisch op basis van uw nummerplaat. U ontvangt 1x per maand een digitale factuur, inclusief een overzicht van alle parkeertransacties. Bonnetjes of parkeertickets declareren is verleden tijd. Handig voor uw financiële administratie, maar ook voor u en uw medewerkers. Al uw gegevens en facturen vindt u terug in uw My Q-Park account. Zo heeft u altijd inzicht en weet u precies waar u aan toe bent.

VRAAG AAN

Q-Park Partnership

Q-Park is al jaren een succesvol partner op het gebied van parkeren. Onze parkings zijn centraal gelegen, 24/7 toegankelijk en bieden contactloos parkeren. Om het u en uw gasten nóg makkelijker te maken, bieden wij u het Q-Park Partnership aan. Een praktische, extra service waarbij ontzorgen centraal staat.

MEER INFORMATIE

Evenement Parkeren

Organiseert u een evenement? Bij Q-Park zijn vele slimme en op maat gemaakte oplossingen mogelijk! Laat uw gegevens achter in het formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

MEER INFORMATIE

 

arrow
Betaalmethodes
Maestro
Visa
Mastercard
Bancontact