NL → OVER Q-PARK → Nieuws

Nieuws

 
Betalen in Q-Park parkeergarages met de Total tankkaart
zaterdag, 01 april 2017
Q-Park is één van de toonaangevende bedrijven op de Europese markt wat betreft parkeergarages. Q-Park werd opgericht in 2008 en is nu aanwezig in tien landen in Europa. Haar moderne en aangename parkeergarages garanderen haar gebruikers netheid, rust en veiligheid.

TOTAL geeft haar tankkaartklanten in samenwerking met Q-Park toegang tot meer dan 300 parkeergarages, waaronder 30 in België, 170 in Nederland en 120 in Frankrijk. Op deze manier biedt Total haar zakelijke klanten het gemak om naast brandstof en aankopen in de tankstations, nu ook de parkeerkosten te betalen met de Total tankkaart. Hierbij kan de eindgebruiker heel wat tijd besparen. De transactie verloopt bovendien op een sterk beveiligde manier, door middel van autorisatie en real-time online controles. 

Over Q-Park
Q-Park is één van de grootste Europese parkeerdienstverleners met sterke marktposities in Nederland, Duitsland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Ierland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland. Q-Park is een erkend kwaliteitsleider op het gebied van parkeren. Haar portfolio omvat zo’n 835.000 parkeerplaatsen verdeeld over 6.195 parkeerfaciliteiten in eigendom, exploitatie, beheer of een combinatie daarvan. Q-Park Belgium telt meer 40 parkeerfaciliteiten, 
Over Total 
Total is een wereldwijde en geïntegreerde energieproducent, één van de eerste internationale olie- en gasmaatschappijen en de tweede grootste exploitant van zonne-energie. Zijn 100.000 medewerkers dragen bij aan de missie van de Groep: zich engageren voor een betere energie die veiliger, properder, efficiënter, innovatiever en toegankelijker is voor iedereen. Actief in meer dan 130 landen, stelt Total alles in het werk opdat zijn acties consequent een economische, sociale en ecologische meerwaarde hebben.

In België beschikt de Groep al over een ruime ervaring en is zij met meer dan 4.500 medewerkers voornamelijk actief op het vlak van raffinaderij, chemie en marketing & services.

Als marktleider staat TOTAL Belgium bekend om zijn vernieuwende producten en diensten. Met zijn energieoplossingen helpt Total om het energieverbruik van zijn klanten steeds meer terug te dringen. Een voorbeeld: het assortiment Excellium brandstoffen of de Fuel Economy smeermiddelen. Het gevarieerde productaanbod bestaat uit stookolie en houtpellets voor verwarming, lpg, gas, brandstof voor vliegtuigen, asfalt, smeermiddelen... Naast de 526 tankstations (waarvan 28 op de autosnelwegen) bestaat het netwerk ook uit 8 centra en regionale opslagplaatsen en 110 verdelers over het hele land.
www.be.total.com/nl-be

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Q-Park Belgium N.V.
Aurianne Degrave
Tél : +32 2 711 1751
e-mail : aurianne.degrave@q-park.be
Belgicastraat 3 bus 6
B-1930 Zaventem   

Total Belgium N.V.
Pascal de Crem
Tél : +32 2 288 92 20
e-mail : pascal.de-crem@total.com
93, Rue du Commerce
1040 Bruxelles 
 
 
IK WIL PARKEREN

IK WIL PARKEREN

Stad/luchthaven
Verfijn >